Moda & Beauty

5 cele mai bune brand-uri de makeup cu prodese naturale si organice pe care ar trebui sa le incerci

RUSU MADALINA
Redactat de RUSU MADALINA

Unii dintre noi suntem din ce in ce mai constiinciosi despre ce produse bagam in corpul nostru sau le punem pe fata ori pe corp.  Asa ca va prezentam  5  produse si brand-uri  de makeup organice.

1. Bite Beauty

Stiai ca “Bite Beauty” este natural si organic? Aceste rujuri  sunt  facute din  12 uleiuri ceea ce il face incredibil de cremos si hidratant. Cateva ingrediente ar mai fi matasea, unturile organice si vinul rosu sporesc  frumusetea buzelor si adauga beneficii antioxidante foarte bune pentru buzele tale.

2. 100% Pure100% Pure Beauty are o linie intreaga de produse  pentru ingrijire a pielii, a parului si makeup toate facute din ingredient naturale. Compania este foarte serioasa in ideea fabricarii unor  produse organice , folosind metodologii stricte pentru a determina daca un produs este facut in totalitate din produse sintetice.

3.Ilia Beauty


 Ilia Beauty” este concentrate pe fabricarea unor prodese natural si pure. De la rujuri, la fonduri de ten, palete de culori  si altele, produseleIliaiti ofera o senzatie si un aspect de lux in timp ce le porti fiind cele mai “curate” produse pe care le poti vedea.

4.Juice Beauty

“Juice Beauty” are o grija speciala  ca ingredientele din produsele lor sa fie certificate ca fiind bio fara a exista  toxine, pesticide ori fertilizatori. Incepand cu o baza organica  fara petrol si apa, fiecare produs fiind impachetat in antioxidanti  si  concentranti de ingrijire a pielii.

5. Au Naturale


 “Au Naturale” a fost creat pentru a face pielea sa se simta bine ca si cum nu ai purta deloc machiaj. Fara a contine ingrediente de origine  animal  sau daunatoare pielii, “Au Naturaleofera  spre surprinderea  tuturor o colectie  variata de produse  multe valabile sub forma de pudra sau cremoase. 

♥ Tu ce  produs cosmetic ai testat pana acum si ti-a placut?

Surse foto: glambot.com, nourishedlife.com.au, amazingy.com, beautylish.com, cosmodiz.com

Despre autorul acestui articol

RUSU MADALINA

RUSU MADALINA

Lasa un comentariu